Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Polistiren expandat EPS Baupor F-15
3422 lei
Brand
Polistiren expandat EPS BAUPOR F-15
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Domeniu de utilizare

Termoizolarea suprafetelor cu incarcare mecanica usoara, izolare in interiorul si la exteriorul cladirilor.

Caractersitici

Culoare alb imaculat fara nuante;
Densitate aparenta Kg/m3 - 15 10%;
Conductivitate termica w/mk - 0,037;
Tensiune de compresiune la tasare la 10% kPa - 184;
Tensiune de incovoiere la rupere (N/mm2 ) - 0,15-0,25;
Absorbtia de apa la 7 zile (%) – 1.9%.

Aplicarea produsului cu recomandari de punere in opera

Placile se vor aplica pe perete in contact, fara a permite patrunderea mortarului adeziv in rosturi. Randurile de placi se monteaza decalat. Dupa pozitionarea catorva randuri de placi, se va rectifica pozitia lor (planeitatea, orizontalitatea) cu nivela, apoi se vor apasa pentru fixarea definitiva. La colturile cladirii placile se vor pozitiona in contact. Diferentele de planeitate pana la 1cm se pot prelua cu mortar adeziv. Rosturile dintre placi ce depasesc 2mm nu se vor umple cu mortar adeziv ci cu material izolator. Dupa respectarea timpilor de uscare ai mortarului adeziv (min. 24h), se vor taia bucatile de placi ce depasesc marginile cladirii, se vor slefui canturile si se va indeparta praful depus prin slefuire.

Dimensiunile placilor si ambalarea acestora

Executam si recomandam placile standard 500mm x 1000mm. Atat incadrarea parametrilor dimensionali in campul de toleranta, cat si stabilitatea dimensionala in conditii specifice de temperatura si umiditate sunt caracteristici ale unui EPS de calitate.

Grosimea placii: Polistirenul expandat BAUPOR se prezinta sub forma de placi standard de dimensiunile 1000 x 500mm cu grosimi intre 10 - 100mm. Din punct de vedere al parametrului g (grosime), cu cat placa de polistiren este mai groasa, cu atat rezistenta termica este mai mare si astfel mai putina caldura se va pierde prin fiecare metru patrat. Limitarea grosimii placii intervine din criterii de pastrare a capacitatii de difuzie.
Din Gura in Gura